Dylisa toegevoegd aan programma

Home / Nieuwe artiest / Dylisa toegevoegd aan programma
Dylisa toegevoegd aan programma

Dylisa toegevoegd aan programma

De 23-jarige artiest schittert deze week op de cover van de Woordenschat playlist op Spotify. Ondanks dat de Complex Next artiest inmiddels al goed gevestigd is met meer dan 200.000 maandelijkse luisteraars, trekt ze ditmaal op een andere manier de aandacht. Ze vertelt hoe haar vijf jaar durende jeugdliefde stuk is gelopen na mishandeling.

Het lelijke maar realistische randje van relaties wat in liefdesnummers niet vaak besproken wordt. De term ‘toxic’ gooien we in de rondte, maar onderwerpen zoals huiselijk geweld wagen weinigen zich aan. En dat terwijl Fondsslachtofferhulp meldt dat meer dan de helft van het huiselijk geweld afkomstig is uit partnergeweld, waar vooral vrouwen slachtoffer van zijn. Het is een taboe. Iets wat je verhult achter make-up en vooral binnen vier muren houdt. Dylisa liet zich daar niet meer in meeslepen en bracht haar verhaal de wereld in. En Nederland ontving haar verhaal met een lach en een traan.

Hoe is zij omgegaan met een nare relatie en hoe kunnen vrouwen hier net als haar, sterker uitkomen? Hoe heeft zo’n traumatische gebeurtenis haar als jonge artiest beïnvloedt? Dylisa vertelt het ons met haar nummers

Leave a Reply

Your email address will not be published.