3:16 UGF – HIPHOP, R&B en AFRO

Datum: Vrijdag 31 meil 2024
Locatie:Victory Outreach Kerk Rotterdam
Tijd:18.30u – 23-30u
Deuren open:18.00u
Leeftijd:Voor alle leeftijden!
Prijs 16+:€15,-
Prijs 5 t/m 15 jaar:€7,50
Prijs 0 t/m 4 jaar:Gratis

 

Eindelijk is het weer zo ver, 3:16 Urban Gospel Festival 2.0 komt eraan!

3:16 Urban Gospel festival zet artiesten, maar ook mooie locaties in de schijnwerper, want de optredens vinden plaats in twee prachtige kerken en Café Dox (Nieuwe Luxor Theater). De muziek wordt gebracht door zowel bekende (Rotterdamse en gospel) artiesten als Dj’s.
Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Nodig je vrienden, familie en kennissen uit om samen met ons te genieten van drie avonden gevuld met inspirerende gospelmuziek en een geweldige sfeer van het samenzijn.
Er komen artiesten uit binnen- en buitenland, uit Rotterdam en heel Nederland en zelfs vanuit Namibië en Londen strijken artiesten neer in Rotterdam Zuid! Het diverse programma op vrijdag wordt onder andere ingevuld door: Bully, IMRSQD, Jmani, Mengus & meer!
Mis deze feestelijke gebeurtenis niet. Kom en ervaar een festival vol inspiratie, muziek en verbondenheid. Noteer de data, vertel het aan je vrienden en laten we samen geschiedenis maken op het Urban Gospel Festival 2.0!

 

‘3:16’ Staat voor Bijbelvers John 3:16. ‘For God So Loved The World’. Precies waar gospel voor staat: liefde verspreiden. Bijbelkennis is niet nodig om dit festival te bezoeken. In liefde geloven is genoeg.

 

Zien we jullie daar?

www.urbangospelfestival.com